MENU
2-GANGEN DINER VRIJDAG EN ZATERDAG
Voorgerecht
Carpaccio met pesto mayonaise, vers geschaafde Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes
Franse Uiensoep met een Gruyère crouton
Tartaar van zeebaars met zeewiersalade, kruiden mayonaise, rijst krokant en enoki
Geroosterde biet met roquefort, kappertjes, walnotensalsa, witlof, sinaasappel en punzu dressing (vega)
Carpaccio van oesterzwam met gemarineerde champignons en kaas krokantjes (kan ook ‘VEGAN’ besteld worden)
Hoofdgerecht
Schelvis met gestoofde groene kool, gebakken roodlof en beurre blanc met appel
Wildzwijnstoof met zoete aardappel, gebakken Eryngii en een rouleau van savooie kool
Kipsaté van de grill geserveerd met friet, atjar en kroepoek
Frittata van pompoen en pastinaak, met curly kale, crunch van maccedamia noten en
relish van rode ui (vega)
Polenta met bataat, witlof beurre noisette, pastinaak, groene asperge en saus van gerookte boter (vega)
Na het eten wordt er een kopje thee of koffie naar wens geserveerd
Koffie, (dubbele) espresso, cappuccino, koffie verkeerd, of thee
LUNCH OP ZATERDAG EN ZONDAG
Iets warms
Thaise curry soep met koriander en gamba (kan ook vegetarisch)
Huisgemaakte tomatensoep van pomodori met pesto (vega)
Uitsmijter naar keuze met ham, kaas of rosbief op desembrood
Wit of bruin Baguette met geitenkaas uit de oven en honing
Iets kouds
Wit of bruin brood met home made tonijn salade met appel, augurk en paprika
Wit of bruin brood met gerookte kip met American coleslaw en guacamole
Salades
Carpaccio met paddenstoelen, gerookte amandelen, granaatappelpitjes old amsterdam en schorseneren
Linzen Salade met romaine sla, gerookte kip, mosterddressing, feta, cashewnoten en roodlof (kan ook Vegetarisch)
Geitenkaas Salade uit de oven met honing, gepofte biet, appel, kiemgroenten en pecannoten
Gerookte zalm Salade met couscous, geroosterde pompoen, zoet zure enoki, kerrie mayonaise en huisgemaakte croutons